EASY MAKE MANY ONLINE

XBMC LIVE TV

Monday, November 29, 2010

CryptLoad V1.1.6 (GREEK), Για premium & free users

CryptLoad V1.1.6


Το Cryptload είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορεί ο καθένας να κατεβάζει ασταμάτητα από το Rapidshare και Megaupload. Αυτό δύναται να το κάνει ο καθένας είτε ως FREE user είτε ως Premium!

Οι μέν πρώτοι μπορούν να κατεβάζουν συνεχώς χωρίς να περιμένουν το χρονικό όριο που επιβάλλει το Rapidshare μετά από κάθε download, αλλά μόνον ένα αρχείο τη φορά (όπως είναι φυσικό), ενώ οι δεύτεροι μπορούν να κατεβάζουν πολλαπλά αρχεία χωρίς κανένα περιορισμό! Και οι 2 ομάδες χρηστών όμως δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα παραπάνω, από το να διαλέξουν ποια αρχεία θα κατεβάσουν, καθώς το πρόγραμμα κάνει όλα τα υπόλοιπα, δηλ. κλείνει το pc όταν τελειώσουν τα αρχεία που κατεβάζουμε, κάνει την αποσυμπίεση, σβήνει τα rar αρχεία μετά την αποσυμπίεση και τα βάζει σε νέο φάκελο αν θέλουμε!!!

Όλα αυτά βέβαια τα επιλέγουμε εμείς από τις ρυθμίσεις, εάν και εφόσον τα θέλουμε
και προπάντων δεν χρειάζεται να είμαστε πάνω από το pc!!!!!

Έχει μεγάλη διαφορά στο download εγώ έχω 12-13 Mb ταχύτητα & κατεβάζω με 1500 kb/sec τουλάχιστον (premium) στους free users δίνει παραπάνω αναλόγως & την ταχύτητα που έχετε π.χ. γνωστός μου ενώ πριν κατέβεζε με 100 kb/sec τωρα με το cryptload κατεβάζει με 150-170 kb/sec.

Έχω βάλει μέσα & ένα έγγραφο σε word με αναλυτικές οδηγίες και foto ελπίζω να ανέβηκε & αυτό.


 RAPIDSHARE DOWNLOAD

http://rapidshare.com/files/240628667/CryptLoad_1.1.6.rar

No comments:

Post a Comment